T:06-10341105
Technisch Advies Rolluiken en Industriële Deuren
Home » Opleidingen

Opleidingen

Samen met Flexx Parts uit Renswoude is een bijscholing van een groot aantal servicemonteurs georganiseerd.

 Deze monteurs werken bij diverse (merkonafhankelijke) bedrijven uit alle windstreken van het land en houden zich voornamelijk bezig met service en onderhoud aan industriële deuren en docksystemen.
De nadruk in deze cursussen ligt op het aansluiten van besturingen en het zoeken van storingen. Hiertoe wordt – in de cursus basiskennis – een fundament gelegd via begripskennis van de elementaire elektriciteitsleer.

In de cursus voor gevorderden wordt hierop verder geborduurd om uiteindelijk te komen tot het daadwerkelijk aansluiten van complete aandrijvingen incl. beveiligingen.
De meest efficiënte wijze van het storingzoeken is één van de highlights in deze cursus, die door de meeste cursisten als zeer zinvol wordt ervaren.
Indien u belangstelling heeft voor (één van) deze cursussen, dan kunt u informatie opvragen bij Fred Buursma, telefoon 0610036750 of via de mail fred@flexxservice.nl.

 

Romazo Professionals in Zonwering heeft ruim 140 leden. De dagelijkse uitvoering van het beleid is in handen van het secretariaat. Dit is uitbesteed aan de Koninklijke Metaalunie. In goede samenwerking met de Stichting Vakopleiding Zonweringen (SVZ) worden diverse opleidingen voor de gehele zonweringsector aangeboden.

 

 

 

 

 

Hierbij zijn 2 cursussen, die we in opdracht van het SVZ verzorgen, nl. de cursus: ‘Specialisatie Beveiligingsrolluiken’ en de cursus: ‘Technisch Beheerder Rolluiken Borg Bedrijven (TBRB)’.

Voor het programma van deze cursussen kunt u kijken op de site van de SVZ. Ook kunt u contact opnemen met het secretariaat van het SVZ: Tel.: 030 – 605 33 44, Fax: 030 – 605 32 08 of E-mail:svz@metaalunie.nl

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons.