T:06-10341105
Technisch Advies Rolluiken en Industriële Deuren
Home » Diensten

Diensten

Als u het écht niet meer weet. Uw beveiligingsrolluik vertoont kuren of uw overheaddeur doet niet meer, wat hij hoort te doen. Misschien kunnen wij u helpen; eventueel geven we u advies over de stappen, die u verder helpen. Ook organiseren we – in samenwerking met erkende instanties – opleidingen voor monteurs in zowel de Deuren- als de Rolluiken branche.

STORINGEN EN REPARATIES

Zoekt u een betrouwbare partner, om uw rolproducten of elektrische deuren te repareren of service te verlenen?

Bel 0527-253 505 of 06-1034 1105

Reparaties verrichten wij voornamelijk in het Noorden en Oosten van het land, maar ook in de randstad en in het Zuiden van Nederland zijn we regelmatig te vinden om problemen met – met name elektrische – aandrijvingen op te lossen. 

Onze diensten bestaan uit technische ondersteuning bij: Rolluiken, Rolhekken & Elektrische (o.a. Overhead) deuren in de ruimste zin van het woord. Wij kunnen u ook adviseren bij uw afwegingen om uw pand te beveiligen met een rolluik of rolhek.
Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in reparaties van Rolluiken & Elektrische schuifdeuren en Overhead deuren, maar ook in reparaties van Elektrische schuifpoorten, vleugelpoorten en slagbomen.

In het Noorden en Oosten van Nederland kunnen wij u met spoed helpen met onze 24 uurs storingsdienst. Of het nu gaat om een Rolluik, Schuifdeur, Overhead deur of Rolhek; wij helpen u uit de brand met onze diensten!
Door onze ruime ervaring met de diverse merken, staan wij niet voor verrassingen en lossen uw probleem snel en adequaat op.
Bel daarom meteen: 06-10341105

ADVIEZEN

Vanwege de jarenlange ervaring, bent u bij ons aan het juiste adres voor adviezen met betrekking tot aanschaf of aanpassingen van uw toegang- en beveiligingssystemen. Ook als u vragen of wensen heeft met betrekking tot de (nood-)stroomvoorziening van deze systemen, kunt u bij ons terecht.
Wij hebben daarvoor de beste oplossing, die op dit moment beschikbaar is in de markt. Kijk hiervoor ook bij: Noodstroomvoorziening.

OPLEIDINGEN

Vanwege het ontbreken van specifieke opleidingen voor technisch personeel voor de Industriële Deuren branche én de Beveiligingsrolluiken, hebben we daarvoor enkele cursussen opgezet.
Zo is er een samenwerking met Flexx Parts in Renswoude voor het bijscholen van (aspirant-)monteurs in de Industriële Deuren branche.
Met en in opdracht van de Romazo (branchevereniging voor de zonweringsbedrijven vanuit de Metaalunie) worden cursussen gegeven voor deze bedrijven, indien zij zich ook willen begeven op het pad van de zwaardere beveiligingsrolluiken.