T:06-10341105
Technisch Advies Rolluiken en Industriële Deuren
Home » Diensten » Noodstroomvoorziening

Noodstroomvoorziening

Noodstroomvoorzieningen, speciaal ontwikkeld voor rolluiken en overige toegangssystemen

Nu als 3-in-1 uitvoering uitgevoerd als Motorbesturing, Afstandsbediening én UPS!

Bij Dé Rolluik en Deur Specialist bent u aan het juiste adres voor de noodstroomvoorziening van uw elektrisch bediend toegangssysteem. Onze betrouwbare apparaten zijn voorzien van een uitgestelde werking en garanderen u noodstroom bij stroomuitval op het moment, waarop ú dat nodig heeft. We leveren deze apparaten door geheel Nederland.

Werkend toegangssysteem na spanningsuitval
Hebt u een rolluik of rolhek voor de ingang van uw winkel of bedrijfspand? Of maakt u gebruik van elektrische deuren? Wanneer de stroom uitvalt, komt u uw gebouw niet meer binnen. Om dit te voorkomen hebben wij een noodstroomvoorziening ontwikkeld die in deze ‘noodsituatie’ elektriciteit opwekt.

Veel van deze voorzieningen, die nú in de markt zijn, blijken hier in de praktijk totaal niet geschikt voor te zijn of ze zijn onbetaalbaar. De bijhorende accu’s zijn na een paar uur al leeg of de installatie kost een vermogen. Onze betaalbare UPS-systemen zijn speciaal ontwikkeld om de spanning in de accu te blijven behouden na stroomuitval. De noodstroomvoorziening kan daarna met één druk op de knop van een handzender worden geactiveerd. Zo verzekeren wij u een werkend toegangssysteem, óók na spanningsuitval – zelfs na enkele weken!
Een uitleg van de noodzaak en de werking van deze oplossing kunt u bekijken op onderstaande video:

Link: 3-in-1 oplossing voor ongestoord bedienen van een toegang rolluik

Betrouwbare en voordelige installaties
Zelfs als de netspanning al enkele weken is onderbroken, behouden onze geavanceerde apparaten hun energie. Een groot voordeel van onze voorziening is dat er geen extra bedrading nodig is; de noodstroomvoorzieningen functioneren met een afstandsbediening.
De nieuwste 3-in-1 uitvoeringen zijn ook uitgerust met een motorbesturing én afstandsbediening voor uw rolluik, zodat u met één handzender zowel uw rolluik normaal kunt bedienen als ook de noodstroomvoorziening inschakelen. U doet dit in één handeling; wel zo makkelijk!

Bovendien hanteren we te allen tijde een goede prijs-kwaliteit verhouding en hebben wij zelfs interessante aanbiedingen voor bepaalde minimumafnames.

De marktprijs (consumentenprijs) voor onze 3-in-1 UPS-sen incl. 1 handzender bedraagt:

1600 VA uitvoering (gemodificeerde sinus): € 809,92 excl. BTW / € 980,00 incl. BTW
2000 VA uitvoering (zuivere sinus!): € 1.157,02 excl. BTW / € 1.400,00 incl. BTW

Ook het onderhoud kunnen wij voor u verzorgen:
Als uw UPS-systeem tussen 2 en 3 jaar oud is, dan dient u de accu’s te vervangen.
Met een omruilsysteem zorgen wij ervoor dat uw UPS-uw wordt vervangen door een exemplaar met nieuwe accu’s en een handzender met nieuwe batterij!
Hiervoor dient de handzender aanwezig te zijn bij uw oude UPS-uw.
Voor deze service betaalt u:
Voor de 1600 VA uitvoering: € 206,61 excl. BTW / € 250,00 incl. BTW
Voor de 2000 VA uitvoering: € 239,67 excl. BTW / € 290,00 incl. BTW

Een afspraak maken of meer weten over de noodstroomvoorzieningen van Dé Rolluik en Deur Specialist? Bel naar 06-10341105 of stuur een mail naar info@rolluik-deur-specialist.nl. Neem nu nog contact met ons op wanneer u uw pand ’s avonds onbezorgd achter wilt laten.